Onze cursisten over de opleidingen

Beste lesgevers, organisatoren van de jachtopleiding, Net klaar met het opzoeken van mijn resultaten van het theoretisch jachtexamen. En ik ontving goed nieuws; ik ben geslaagd! Vandaar dit berichtje om jullie van harte te bedanken voor die boeiende lesavonden, alle bijkomende logistiek, het kwaliteitsvol cursus materiaal. En natuurlijk niet te vergeten al die inspanningen die jullie leverde om de video's te maken tijdens de quarantaine maatregelen ter preventie van het coronavirus. Top! Dus een welverdiende DANK U WEL! aan al jullie gepassioneerde lesgevers en jagers die zich inzetten om deze opleiding mogelijk te maken! Op naar het praktijk luik... oftewel tot heel binnenkort! Met welgemeende groeten, JP

JP

Bijzondere dank aan alle instructeurs om tweemaal per week met de nodige gedrevenheid en in weer en wind ons telkens bij te staan met raad en daad. Bedankt aan de persoon die ons iedere zaterdag wist te boeien met het theoretische gedeelte, met enige anekdotes slaagde hij er telkens in de les boeiend te houden.

W.S. uit Ruppelmonde

Hoge kwaliteit van opleiding door gedreven mensen! Prachtige organisatie en ondersteuning.

YDB

Bedankt IJO voor de interessante cursus, de aanstekelijke manier van lesgeven en de talrijke tips & tricks! Deze hebben er voor gezorgd dat ik met een mooi resultaat geslaagd ben en vooral dat ik deze kennis voor heel lange tijd zal meedragen en in de praktijk zal kunnen toepassen. Hiervoor een welgemeende dank!

PVW

We waren echte leken op gebied van de jacht en op een heel korte maar intensieve periode hebben we heel veel geleerd. Het een wonder dat ik geslaagd ben bij het praktijkexamen door mijn rechtshandigheid en links meesteroog was het niet evident. Zowel de theorie die door alle lesgevers met passie aan ons werd overgebracht als de praktijk in Ruisbroek was super gegeven.

B.D.F.

Bij deze wens ik de mensen van het IJO te bedanken voor hun inzet. Ik heb nu een heel ander zicht op het wildbeheer en de jacht!

DJ

Ik wens alle medewerkers van het IJO te bedanken voor de 8 maanden van beleiding op weg naar het behalen van mijn jachtverlof. Dank u wel beste mensen, het was een leerrijke, boeiende en aangename opleiding.

LD

Toen ik besloot aan deze cursus te beginnen was ik een leek. Ik heb tijdens deze uitgebreide cursus en praktijklessen heel wat bijgeleerd, dit was enorm interessant. Een opdracht die zeker en vast niet gelukt zou zijn zonder de gepassioneerde instructeurs en lesgevers!

W.B.

Ongeacht wat mijn uiteindelijke score zal zijn op het theoretisch deel van het jachtexamen, wens ik de docenten van het IJO te danken voor de heel interessante cursus en voor de goede organisatie ervan. Ik heb veel dingen bijgeleerd.

HDL